Partners

Volg ons

Historie en Filosofie

Historie

Vanaf 2003 verzorgen wij praktische trainingen voor de groene sector.
Om een duidelijke scheiding tussen de advies- en managementprojecten van Engbers Bosbeheer en de trainingsactiviteiten duidelijk te maken, worden alle trainingen vanaf september 2009 door Engbers Trainingen verzorgd.

Engbers Trainingen is in 2010 door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION)*als erkende opleidingsorganisatie definitief geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

* CPION is het uitvoerend orgaan van de Stichting Permanente Educatie Nederland en de stichtingen voor post-Wetenschappelijk Onderwijs (SPWO), post-HBO (SPHBO) en post-MBO (SPMBO). CPION is onderdeel van Lloyd's Register Nederland B.V.


Engbers Trainingen wordt gevormd door:

Annet Boode (ontwikkeling en ondersteuning)Corné Smits (adviseur/auditer/trainer) 
Reinier Engbers (eigenaar/senior adviseur/trainer) 

Filosofie
Tevredenheid bewerkstelligen en een duurzame bijdrage aan de samenleving leveren door invulling van wensen waarbij maatwerk en deskundige integrale, innovatieve en pragmatische benaderingen centraal staan.

Engbers Trainingen beschikt over de kennis en ervaring van projecten uitgevoerd door Engbers Bosbeheer en Erkend Groen. Deze projecten spelen zich af op het snijpunt van advisering, directievoering, uitvoeringsbegeleiding en Kwaliteit, Arbo en Milieu in de groene sector. Hierdoor leren wij elke dag! 

Mede door deze kennis en ervaring zijn wij in staat om, letterlijk uit eigen werk, up to date praktische en relevante kennis over te dragen in ons vakgebied op een wijze die beklijft.